A- A A+

Ons dynamisch bedrijf in de kijker

Het team van Barbecue en Buffetten Lieven Mertens heet u van harte welkom op zijn nieuwe website! Op deze webstek kan u alle informatie terugvinden over ons jong & dynamisch bedrijf te Dessel. Wij zijn u maar wat graag van dienst met al onze verse barbecues, buffetten, afhaalpakketten en Breugheltafels.

Smaak en kwaliteit voorop

Bij ons bent u zeker van dagversheid. De versheid van onze producten is immers een garantie die wij bij elke klant ongelooflijk hoog in het vaandel dragen. Smaak en kwaliteit staan bij ons op de allereerste plaats! Doordat we steeds met professionele koelwagens werken, bent u zeker dat alle producten u in opperbeste staat bereiken, zoals het hoort!

20 jaar ervaring

In deze business hebben wij reeds 20 jaar ervaring. Dat wil zeggen dat wij de kneepjes van het vak door en door kennen. Wij weten wat telt en niet. De details zijn voor ons van het allergrootste belang.

Contact opnemen

Wij zijn vooral actief in de driehoek Antwerpen-Hasselt-Eindhoven. Aarzel dus niet om ons te contacteren als u op ons beroep wil doen voor uw volgende tuinfeest, huwelijk of verjaardagsfeest. Via de contactpagina van deze website komt u bij ons dynamisch team terecht. Wij zullen u zo goed mogelijk te woord staan en u verder helpen waar mogelijk.

Contacteer ons dus zo snel mogelijk en denk aan ons bij uw volgende gelegenheid!

Back to Top